Băsescu cere Senatului să adopte în actuala sesiune Legea educaţiei

Preşedintele Traian Băsescu solicită, în scrisoarea transmisă luni preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, adoptarea Legii educaţiei de către această Cameră în actuala sesiune parlamentară.

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu cere Senatului să adopte în actuala sesiune Legea educaţiei

Băsescu cere Senatului să adopte în actuala sesiune Legea educaţiei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este deosebit de importantă şi adoptarea Legii privind educaţia naţională, lege trecută prin Camera Deputaţilor şi aflată în momentul actual la Senat. Pentru a putea fi aplicată începând cu anul şcolar următor, este necesar adoptarea acestei legi de către Senat până la intrarea în vacanţa parlamentară", se arată în scrisoarea transmisă de şeful statului preşedintelui Senatului.

În finalul scrisorii, preşedintele Băsescu îşi exprimă convingerea că Mircea Geoană ca da curs solicitării sale.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, luni, scrisori preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, în care reînnoieşte solicitarea ca, până la intrarea în vacanţa parlamentară, cele două Camere să aprobe proiectele Codului de procedură penală şi Codului de procedură civilă, precum şi legea ANI.

Preşedintele Comisiei pentru învăţământ, senatorul Mihail Hărdău (PDL) a anunţat, joi, că a solicitat conducerii acestei Camere un termen suplimentar de o săptămână pentru finalizarea raportului la Legea educaţiei, în condiţiile în care acest document trebuia înaintat plenului până la 18 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici