Băsescu: Cred că în momentul de faţă Sorin Oprescu e foarte greu de bătut

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că în acest moment primarul Capitalei, Sorin Oprescu, "este foarte greu de bătut" în alegeri, el adăugând însă că, indiferent de acest lucru, "în politică trebuie să ai candidaţi".

128 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cred că în momentul de faţă Sorin Oprescu e foarte greu de bătut

Sorin Oprescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax foto)

Întrebat dacă PDL are un candidat care să îl poată învinge pe Sorin Oprescu, preşedintele a spus: "Nu. Eu cred că în momentul de faţă Sorin Oprescu e foarte greu de bătut".

Şeful statului a adăugat însă că, indiferent de această situaţie, trebuie propuşi candidaţi.

"Trebuie să joci, că asta e politica. În politică, trebuie să ai candidaţi", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici