Băsescu critică Realitatea TV pentru că difuzează imagini cu fiica sa şi Monica Iacob Ridzi

Preşedintele Traian Băsescu a criticat Realitatea TV, joi, la RRA, pentru faptul că difuzează în exces imagini în care fiica sa, Elena, apare alături de Monica Iacob Ridzi la concertul formaţiei Voltaj şi a menţionat că postul de televiziune ar trebui să difuzeze şi imagini cu "amărâţii de la FNI".

382 afișări
Imaginea articolului Băsescu critică Realitatea TV pentru că difuzează imagini cu fiica sa şi Monica Iacob Ridzi

Băsescu critică Realitatea TV pentru că difuzează imagini cu fiica sa şi Monica Iacob Ridzi (Montaj foto)

El a acuzat televiziunea că încearcă să acrediteze, prin difuzarea repetată a acelor imagini, ideea că bani publici s-au dus în campania pentru Parlamentul European a fiicei sale, Elena.

Moderatorul a spus că evenimentul prezentat în imagini, apariţia fiicei preşeditelui, Elena Băsescu, alături de Monica Iacob Ridzi, la concertul Voltaj, a existat.

Preşedintele a spus că Elena Băsescu poate demonstra că nu a avut nicio legătură cu Zilele Tineretului, la care moderatorul a spus: "Vom vedea ce va fi", iar şeful statului a rugat-o pe realizatoare să ţl lase să termine fraza.

"Mă întreb: Preacinstiţii ziarişti ai acestui trust, oare de ce nu apar zilnic cu poze ale amărâţilor de la FNI la Tribunal când ştiu foarte bine că a fost condamnată Vlas pentru că a umblat cu creionul, dar banii acelor amărâţi sunt la Vântu", a spus preşedintele.

El a spus că trusturile Realitatea şi Intact ar trebui să precizeze clar ce candidaţi susţin, ceea ce ar fi, potrivit şefului statului, cinsit.

"Aşa s-ar înţelege de ce unele emisiuni sunt aşa cum sunt", a spus Băsescu.

El reluat acuzaţiile formulate recent, potrivit cărora Sorin Ovidiu Vântu a dat "un tun", pe ultima sută de metri a guvernării Tăriceanu, cu o rambursare ilegală de TVA, în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro, pe care i-a dus în Cipru şi cu care a făcut o majorare de capital la trustul Realitatea-Caţavencu.

"Sunt trusturi, cum ar fi Realitatea-Caţavencu sau Antena 3, care în mod netrasparent sunt hotărâte să influenţeze decizia politică", a spus preşedintele.

El a spus că aceasta este "o replică cinstită", spusă din lucrurile pe care le ştie, la campania dusă de trustul Realitatea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici