Băsescu, despre majorările salariale: Dacă ar exista o poliţie a politicii, Gorghiu şi-ar pierde dreptul de a conduce

Preşedintele PMP, Traian Băsescu a declarat marţi că, dacă ar exista o poliţie a politicii, conducerea PNL în frunte cu Alina Gorghiu şi-ar pierde dreptul de a conduce partidul, afirmând că liberalii "culmea" au dreptate în privinţa OUG 20 privind majorările salariale.

3071 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre majorările salariale: Dacă ar exista o poliţie a politicii, Gorghiu şi-ar pierde dreptul de a conduce

Băsescu, despre majorările salariale: Dacă ar exista o poliţie a politicii, Gorghiu şi-ar pierde dreptul de a conduce

"Dacă ar exista o poliţie a politicii, care să sancţioneze greşelile la fel cum este la circulaţie, cu siguranţă conducerea liberalilor în frunte cu doamna Gorghiu şi-ar pierde dreptul de a conduce PNL.Culmea politicii este că liberalii au dreptate (cu privire la OUG 20 privind creşterile salariale-n.r.)", a spus preşedintele PMP pe Facebook.

Traian Băsescu a afirmat că "versatul PSD" a introdus Parlament modificări care majorează salariile bugetarilor din sectoare "cu cea mai mare acoperire electorală": educaţie, sănătate, asistenţă socială.

"De dragul opoziţiei şi de teamă că pierd iniţiativa, liberalii nu participă la votul din Parlament şi reclamă că bugetul nu poate susţine măririle salariale. Mai mult, liberalii reuşesc să ţină scandalul la cote maxime, cerând verificarea cvorumului şi ameninţând cu atacarea la CCR. Nu se puteau crea condiţii mai bune pentru versaţii politicieni pesedişti pentru a arăta că ei luptă pentru mărirea salariilor, în timp ce PNL-ul este împotrivă", a mai scris Băsescu.

Preşedintele PMP a mai spus că, "pentru că viaţa ne arată că în politică nu există limite pentru prostie şi ridicol", luni seară, pesediştii “îi băteau în cap pe liberali cu propriul lor program, în care este scris negru pe alb că ei vor mări salariile din sănătate, educaţie şi asistenţă socială" chiar de la începutul anului viitor.

"Adică exact ce a făcut PSD-ul în Parlament. Ce să mai spun despre faptul că liberalii au reuşit să antreneze de partea lor şi pe Dacian Cioloş, dar şi pe preşedintele Iohannis. Altfel, dezastrul electoral ar fi fost incomplet", a adăugat liderul PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici