Băsescu face vineri o vizită la Comisia Europeană, unde participă la un dejun de lucru cu Barroso

Preşedintele Traian Băsescu face, vineri, o vizită de lucru la Comisia Europeană, în cursul căreia are programat un dejun de lucru cu preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, cei doi oficiali urmând să susţină de asemenea o declaraţie de presă comună.

204 afișări
Imaginea articolului Băsescu face vineri o vizită la Comisia Europeană, unde participă la un dejun de lucru cu Barroso

Jose Manuel Barroso, Traian Basescu (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Mediafax Foto)

Conform anunţului de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, sosirea şefului statului la sediul Comisiei Europene şi fotografia oficială cu preşedintele CE sunt programate pentru ora 13.30 (ora României).

De la ora 13.40, preşedintele Băsescu urmează să participe la un dejun de lucru cu Jose Manuel Barroso, la sediul CE.

O declaraţie de presă comună a celor doi oficiali este de asemenea prevăzută în program, de la ora 14.30.

Întrevederea dintre Jose Manuel Barroso şi Traian Băsescu a fost cuprinsă în agenda preşedintelui Comisiei Europene publicată în 7 februarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici