Băsescu: Frunzăverde şi Stănişoară sunt pe linia Masoneriei

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că l-a surprins plecarea lui Mihai Stănişoară de la PDL la PNL, adăugând că nu se pune problema ca acesta să aducă liberalilor acces la Serviciile de informaţii, ci eventual o susţinere a Masoneriei, deoarece şi el, şi Sorin Frunzăverde, sunt pe 'linia asta".

876 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Frunzăverde şi Stănişoară sunt pe linia Masoneriei

Mihai Stănişoară (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto

"Accesul la serviciile de informaţii, exclus. Poate o susţinere a Masoneriei, asta e altceva. Frunzăverde, Stănişoară, pe linia asta s-ar putea să...", a răspuns Băsescu, întrebat, la Digi24, dacă în spatele plecării lui Stănişoară la PNL ar fi o manevră privind influenţarea sau accesul la o parte din Serviciile de informaţii.

Întrebat dacă şi el a beneficiat de susţinerea Masoneriei, având în vedere că a fost ales de două ori primar general şi preşedinte, Băsescu a negat: "Eu nu cred că am beneficiat de ea vreodată, sau nu am ştiut de ea, dar...Hai să fim serioşi".

Băsescu a arătat că l-a surprins plecarea lui Stănişoară, mărturisind că a lucrat bine cu acesta, atât atunci când i-a fost consilier pe probleme de securitate la Palatul Cotroceni, cât şi când a fost ministru al Apărării.

De asemenea, Băsescu a arătat că s-a aşteptat la un moment dat chiar ca Stănişoară să depună o moţiune în alegerile interne din PDL.

"A fost în echipa lui Vasile (Blaga n.r.). De ce abandonul acesta al partidului, poate avea altă opţiune la conducerea partidului? Eu m-am aşteptat la un moment dat să depună el o moţiune", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici