Băsescu îl decorează pe comandantul Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale al SUA

Preşedintele Traian Băsescu îi conferă amiralului William McRaven, comandantul Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale al SUA, Ordinul Naţional "Steaua României" - în grad de Comandor, cu însemn pentru militari.

176 afișări
Imaginea articolului Băsescu îl decorează pe comandantul Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale al SUA

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Băsescu a semnat, marţi, decretul pentru decorarea comandantului Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale al Statelor Unite ale Americii, amiralul William McRaven, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută în procesul de modernizare a Armatei României, pentru sprijinul preţios acordat în procesul de dezvoltare a parteneriatului strategic dintre Statele Unite ale Americii şi România în domeniul Forţelor pentru Operaţii Speciale (FOS), domnul preşedinte Traian Băsescu conferă Ordinul Naţional «Steaua României» - în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, domnului amiral McRaven William Harry «Bill», comandant al Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale al Statelor Unite ale Americii", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici