Băsescu: În 2007, cei 322 au crezut că pot să scape de mine - nu se poate!

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Constanţa, la mitingul PDL, că în 2007 "cei 322 au crezut că pot să scape de mine", menţionând că acest lucru, la fel ca şi în prezent, nu este posibil.

39 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În 2007, cei 322 au crezut că pot să scape de mine - nu se poate!

Băsescu: În 2007, cei 322 au crezut că pot să scape de mine - nu se poate (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Vă mulţumesc pentru sprijinul din 2007, când cei 322 au crezut că pot să scape de mine. Nu se poate! Cum nu se poate nici acum! Vreau să vă mulţumesc pentru tot sprijinul pe care l-am simţit de-a lungul întregului mandat. Puterea voastră de a mă susţine m-a mobilizat să nu cedez niciodată", le-a spus Băsescu celor prezenţi la mitingul PDL, gesticulând şi râzând ironic la rostirea cuvintelor "nu se poate".

El a mai spus că România trebuie să fie o ţară care îşi respectă valorile, iar cine nu-şi iubeşte ţara înseamnă că nu se iubeşte nici pe sine. "Avem obligaţia să renunţăm la a mai crede că această ţară este o una care poate fi zilnic umilită la televiziunile mogulilor. Prea mult îţi permit să vorbească despre România că le e ruşine de ea, că vor să plece din ea, că le e silă de ea. Dragii mei, cine nu-şi iubeşte ţara nu se iubeşte nici măcar pe el şi familia lui, este un om care nu are valori", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a ţinut să sublinieze că nu a făcut greşeli, în mandat, faţă de români, cărora le-a mulţumit pentru sprijinul pe care i l-au acordat în ultimii cinci ani. Printre realizările sale, Traian Băsescu a aminitit pornirea reactorului numărul 2 de la Centrala Nuclear-Electrică de la Cernavodă şi a precizat că anul viitor va începe construcţia celui de-al treilea reactor.

La miting au participat mii de persoane din judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila şi Călăraşi, fiind prezentă toată conducerea centrală a PDL, conducerea organizaţiei judeţene Constanţa, dar şi europarlamentarul Elena Băsescu, fiica preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici