Băsescu, întrebat dacă face instabilitate în ţară: Ce, este instabil Voiculescu?

Şeful statului a fost întrebat de un jurnalist, duminică, la Cotroceni, dacă, deşi spune că este nevoie de stabilitate, nu contribuie la instabilitatea României prin afirmaţiile despre atacarea la CC a unei hotărâri a Parlamentului privind Guvernul, el răspunzând: "Ce, este instabil Voiculescu?".

363 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat dacă face instabilitate în ţară: Ce, este instabil Voiculescu?

Băsescu, întrebat dacă face instabilitate în ţară: Ce, este instabil Voiculescu? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele a susţinut o declaraţie de presă în care a prezentat poziţia oficială a României privind evoluţiile din Ucraina, menţionând, la final, că acceptă întrebări doar despre subiectul declaraţiei.

Preşedintele a fost întrebat dacă nu creează şi el instabilitate în ţară prin afirmaţia că va ataca la CC o decizie a Parlamentului fără desemnarea unui nou premier în condiţiile în care programul de guvernare se schimbă, în contexul în care vorbea, zilele trecute, despre nevoia de stabilitate în lumina evoluţiilor din Ucraina.

"Ce, este instabil Voiculescu? Din câte ştiu, a rămas proprietar la Antene", a răspuns Băsescu.

Jurnalistul a insistat: "Domnule preşedinte, vorbim acum despre Guvernul Ponta", iar preşedintele Băsescu a răspuns: "Vorbim despre Ucraina. N-aţi înţeles de ce aţi venit la declaraţia de presă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici