Băsescu, întrebat despre remaniere: Să treacă Fondul, vom mai vedea, premierul o să se pronunţe

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la TVR, răspunzând unei întrebări, că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu remanierea, menţionând că premierul se va pronunţa, fiind mandatat deja de partid să analizeze problema, şeful statului adăugând: "Să treacă Fondul".

203 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat despre remaniere: Să treacă Fondul, vom mai vedea, premierul o să se pronunţe

Băsescu, întrebat despre remaniere: Să treacă Fondul, vom mai vedea, premierul o să se pronunţe (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat la TVR dacă va avea loc o remaniere, Băsescu a răspuns: "Să treacă Fondul şi pe urmă mai discutăm".

Moderatorul a întrebat dacă o eventuală remaniere ar putea avea loc înainte sau după adoptarea bugetului, iar preşedintele a replicat: "Nu ştiu. Vom vedea. Premierul o să se pronunţe. E mandatat deja de partid să analizeze problema remanierii".

Premierul declara, la începutul lunii octombrie, răspunzând unei întrebări, că Guvernul nu a făcut niciun demers instituţional privind o eventuală remaniere a Cabinetului.

Liderii PDL şi şefii organizaţiilor judeţene ale partidului au stabilit, anterior acelei declaraţii, în întâlnirea de la Vila Lac, ca eventuala remaniere guvernamentală să fie decisă de premierul Emil Boc împreună cu preşedintele Traian Băsescu.

Între numele de miniştri vehiculate în contextul remanierii se află cele ale lui Valeriu Tabără (Agricultură), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomiţianu (Finanţe), dar şi cel al lui Teodor Baconschi (Afaceri Externe).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici