Băsescu, întrebat despre sesizarea lui Zgonea şi Filip: N-am ce să comentez. CC decide

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a spus, miercuri, la sosirea la sediul său de campanie, că nu are ce să comenteze în legătură cu sesizarea lui Valeriu Zgonea şi Petru Filip la Curtea Constituţională, adăugând că "CC decide".

988 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat despre sesizarea lui Zgonea şi Filip: N-am ce să comentez. CC decide

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafa Foto)

Întrebat cum comentează faptul că Valeriu Zgonea şi Petru Filip solicită CC să valideze referendumul în baza prevederilor OUG 41 care elimina pragul, Traian Băsescu a răspuns: "Eu n-am ce să comentez. Curtea Constituţională decide".

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi preşedintele interimar al Senatului, Petru Filip, au sesizat Curtea Constituţională, susţinând că baza legală în care a fost convocat referendumul din 29 iulie a fost OUG 41, care elimina cvorumul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici