Băsescu: Iohannis, apariţie potrivită. Chiţoiu şi Stroe, executanţi ai lui Ponta, PNL mai are unul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că apariţia lui Klaus Iohannis în formula USL este potrivită, că Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe au fost executanţi ai lui Ponta, adăugând că PNL mai are în Guvern unul la fel, executant, şi precizând: "Dacă nu l-au ghicit, îl las acolo".

433 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Iohannis, apariţie potrivită. Chiţoiu şi Stroe, executanţi ai lui Ponta, PNL mai are unul

Klaus Iohannis (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Preşedintele a spus că apariţia lui Iohannis în formula USL "este potrivită, pentru că liberali aveau nevoie să echilibreze credibilitatea în guvernare, pentru că miniştrii liberali nu se vedeau".

"Să fim drepţi. Eu ştiu mult mai bine decât presupun ziariştii. Chiţoiu era un executant, ce îi cerea Ponta făcea, nu avea treabă cu consultarea, cu PNL. Cum era şi Stroe. Şi Stroe a fost tot un astfel de executant. Şi mai au unul, dar dacă tot nu l-au ghicit, îl las acolo. Mai au un portofoliu, care este tot aşa, un executant, fără să gândească, fac politica PSD-ului, fără niciun gând să facă ceva liberal", a comentat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici