Băsescu, jurnaliştilor de la Antena: Vă dau "flacăra democraţiei", sper să o aprindeţi şi la Antene

Preşedintele suspendat le-a înmânat "flacăra democraţiei", duminică seară, jurnaliştilor de la Antena 3 care se aflau la sediul său de campanie după închiderea secţiilor de votare.

480 afișări
Imaginea articolului Băsescu, jurnaliştilor de la Antena: Vă dau "flacăra democraţiei", sper să o aprindeţi şi la Antene

Băsescu, jurnaliştilor de la Antena: Vă dau "flacăra democraţiei", sper să o aprindeţi şi la Antene

"Vă dau vouă «flacăra democraţiei», poate o aprindeţi şi la Antene", le-a spus Traian Băsescu jurnaliştilor de la Antena 3.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, duminică seară, după închiederea urnelor, că "flacăra democraţiei a rămas aprinsă", iar românii "au respins lovitura de stat".

"Flacăra democraţiei a rămas aprinsă! Românii au respins lovitura de stat a celor 256 de parlamentari conduşi de Victor Ponta şi Crin Antonescu. Vreau să le mulţumesc acelora care, trecând peste supărarea lor pe măsurile luate în timp de criză, au înţeles că astăzi nu a fost un referendum despre Traian Băsescu, ci a fost un referendum în favoarea Europei şi împotriva unei lovituri de stat", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici