Băsescu l-a primit pe Prinţul Charles, căruia i-a mulţumit pentru prietenia arătată românilor

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit sâmbătă, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles de Wales, moştenitorul tronului Marii Britanii, căruia i-a mulţumit pentru prietenia pe care a arătat-o României, discuţiile referindu-se şi la importanţa arătată de preşedinte combaterii corupţiei.

998 afișări
Imaginea articolului Băsescu l-a primit pe Prinţul Charles, căruia i-a mulţumit pentru prietenia arătată românilor

Băsescu l-a primit pe Prinţul Charles, căruia i-a mulţumit pentru prietenia arătată românilor (Imagine: presidency.ro)

Întâlnirea a avut loc fără prezenţa presei, Administraţia Prezidenţială transmiţând un comunicat referitor la acest eveniment precum şi poze cu primirea prinţului Charles de către şeful statului.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezindeţiale, preşedintele Traian Băsescu i-a mulţumit Prinţului Charles pentru "vizită şi pentru prietenia pe care a arătat-o, în toţi aceşti ani, României şi poporului român".

La rândul său, Prinţul de Wales a ţinut să aprecieze "căldura cu care îl primeşte, de fiecare dată, poporul român".

Potrivit sursei citate, în cadrul întrevederii s-a discutat şi despre importanţa acordată de preşedintele Băsescu, pe durata mandatelor sale, "combaterii corupţiei şi consolidării statului de drept".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici