Băsescu: La televiziuni să nu păreţi copii veniţi să fie bătuţi, nu mai mergeţi nepregătiţi

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, sâmbătă, membrilor PDL că trebuie să fie pregătiţi atunci când merg la televizuni, îndemnându-i să nu pară "nişte copii veniţi să fie bătuţi", când de fapt ei fac "ceea ce trebuie".

114 afișări
Imaginea articolului Băsescu: La televiziuni să nu păreţi copii veniţi să fie bătuţi, nu mai mergeţi nepregătiţi

Băsescu: La televiziuni să nu păreţi copii veniţi să fie bătuţi, nu mai mergeţi nepregătiţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunteţi partidul care a făcut cel mai mult bine României, chiar dacă n-aţi avut capacitatea să explicaţi", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a oferit ca exemplu o dezbatere televizată în care Guvernul era acuzat de o creştere a cheltuielilor materiale comparativ cu primul trimestru din 2010 şi a spus că "din păcate" niciunul dintre reprezentanţii PDL prezenţi la emisiune nu a putut să explice că din aceste cheltuieli materiale, 570 de milioane de lei au fost pentru programe de diabet şi cancer, 62 de milioane lei pentru achitarea licenţelor anuale IBM şi încă o sumă pentru restanţele la medicamente şi famacii.

"Oare de ce aveţi atât de puţină grijă în a apăra ceea ce faceţi?", a spus Băsescu.

El i-a îndemnat pe membri PDL să nu mai meargă la televiziuni nepregătiţi.

"Nu mai mergeţi la televiziuni nepregătiţi să vă spună acolo nişte domnişoare, nişte domni, ia uite banii pentru benzină, când voi îi daţi pe medicamente. (...)Când iesiţi în faţa publicului să daţi informaţie corectă, nu să păreţi nişte copii veniţi să fie bătuţi, când de fapt voi faceţi ce trebuie", a afirmat Traian Băsescu.

"Va trebui să vă propuneţi să explicaţi românilor ce aţi făcut, altfel vă lăsaţi pradă demagogiei de stânga", a mai spus preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici