Băsescu: Nu regret că l-am reevaluat pe Oprea, am ţinut un guvern stabil pe criză cu gruparea lui

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1TV, că nu regretă că l-a reevaluat pe generalul Gabriel Oprea, precizând că a ţinut un guvern stabil în perioadă de criză cu ajutorul "grupării" acestuia.

170 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu regret că l-am reevaluat pe Oprea, am ţinut un guvern stabil pe criză cu gruparea lui

Băsescu: Nu regret că l-am reevaluat pe Oprea, am ţinut un guvern stabil pe criză cu gruparea lui (Imagine: Bogdan Maran / MdiafaxFoto)

Întrebat dacă regretă că l-a reevaluat pe generalul Gabriel Oprea, şeful statului a răspuns: "Nu, nu îmi pare rău dintr-un motiv simplu. Aşa cum a fost, cum n-a fost, cu gruparea lui am putut să ţinem un Guvern în perioadă de criză", a spus Băsescu la B1TV.

Întrebat despre faptul că nu a dat mâna cu acesta la jurământul de învestitură al Guvernului actual, Băsescu a răspuns, râzând: "Probabil nu am fost atent".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici