Băsescu: Nu voi folosi informaţii de la instituţii în lupta politică, este cea mai mare mizerie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Etno TV, întrebat dacă este posibil să mai apară în această campanie diverse materiale despre candidaţi, că nu va folosi informaţii de la instiuţiile statului în lupta politică, menţionând că aceasta este "cea mai mare mizerie".

24 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu voi folosi informaţii de la instituţii în lupta politică, este cea mai mare mizerie

Băsescu: Nu voi folosi informaţii de la instituţii în lupta politică, este cea mai mare mizerie (Imagine: Mediafax Foto)

El a spus că, dată fiind postura de preşedinte, cunoaşte cele mai importante informaţii din România, din cele mai importante domenii.

Băsescu a menţionat, în acest context, că nu va folosi în lupta politică informaţii de la instituţii de stat, aceasta fiind "cea mai mare mizerie".

Băsescu a mai spus că sunt unii care au mai sustras "o hârtie de la DGIPI, de la un procuror, care au trucat un filmuleţ, or mai truca unul".

Pe de altă parte, întrebat cum va face o majoritate în Parlament dacă va fi ales preşedinte, Băsescu a răspuns: "O fac, se face imediat. De fiecare dată după alegeri am reuşit să fac guverne".

El a menţionat, de asemenea, că nu se retrage din cursa prezidenţială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici