Băsescu: Nu vom avea administraţie competitivă până nu se instaurează criterii de carieră

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, miercuri, că administraţia nu va fi competitivă până când nu vot fi instaurate criterii de carieră, el precizând că un preşedinte poate să ceară, dar că important este ce decid partidele, care nu pot renunţa la numirile pe criterii politice.

291 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu vom avea administraţie competitivă până nu se instaurează criterii de carieră

Băsescu: Nu vom avea administraţie competitivă până nu se instaurează criterii de carieră (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Nu vom avea o administraţie competitivă până nu vor fi instaurate criterii de carieră", a susţinut preşedintele Băsescu.

El a adăugat că, probabil, replica pe care o va primi va fi că este preşedinte din 2007.

"Preşedintele poate să ceară, important este ceea ce decid partidele", a adăugat Traian Băsescu.

Şeful statului a susţinut că partidele nu pot renunţa încă la numirile pe criterii politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici