Băsescu: Obiectivul meu e să dau un nou Cabinet înainte de prezidenţiale, dacă Croitoru pică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la GDS, că obiectivul său este ca, în cazul în care Cabinetul Croitoru va pica în Parlament, să dea un nou Cabinet înainte de prezidenţiale, adăugând "măcar să ştim un lucru".

16 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Obiectivul meu e să dau un nou Cabinet înainte de prezidenţiale, dacă Croitoru pică

Băsescu: Obiectivul meu e să dau un nou Cabinet înainte de prezidenţiale, dacă Croitoru pică (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

El a spus că nimeni nu trebuie însă să plece de la premisa că nu are nicio şansă Cabinetul Croitoru.

Băsescu a ţinut să spună că există un "echilibru" în ceea ce priveşte şansele ca Parlamentul să voteze Cabinetul Croitoru.

Băsescu a menţionat că obiectivul său ar fi însă ca în cazul în care Cabinetul Croitoru este respins, să "dea" un nou Cabinet până la prezidenţiale. "Măcar să ştim un lucru", a adăugat Băsescu.

El a menţionat că situaţia este gravă, vizavi de intrarea banilor de la FMI, în cazul în care nu va exista un Guvern învestit.

De asemenea, întrebat cum va realiza reformele pe care le anunţă pentru următorul mandat, dacă va câştiga, în condiţiile în care are în Parlament o majoritate ostilă, Băsescu a menţionat că o strategie care a fost aplicată deja, în astfel de condiţii, şi care mai poate fi aplicată, este asumarea repetată de răspundere.

"Ori îi atrag la guvernare...", a adăugat Băsescu, menţionând că se referă la "partea cea mai bună din partea rea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici