Băsescu participă la Conferinţa internaţională privind situaţia din Libia

Preşedintele Traian Băsescu va participa, joi, la Paris, la Conferinţa internaţională privind situaţia din Libia, informează Preşedinţia.

606 afișări
Imaginea articolului Băsescu participă la Conferinţa internaţională privind situaţia din Libia

Băsescu participă la Conferinţa internaţională privind situaţia din Libia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conferinţa va avea loc la Palatul Elysée şi va fi urmată de un dineu oferit de preşedintele Republicii Franceze, Nicolas Sarkozy.

Conferinţa "prietenilor Libiei", care va avea rolul pregătirii perioadei post-Kadhafi, se va desfăşura pe 1 septembrie la Paris, a declarat miercuri seara preşedintele Nicolas Sarkozy.

"Am decis de comun acord cu premierul britanic, David Cameron, să convocăm o mare conferinţă internaţională pentru ajutarea Libiei", a declarat Sarkozy, precizând că Rusia, China şi India vor fi invitate la acest eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici