Băsescu participă, vineri, la Helsinki, la summit-ul Partidului Popular European

Preşedintele Traian Băsescu participă, vineri, la Helsinki, la reuniunea la nivel înalt a Partidului Popular European, principalele subiecte aflate pe agendă vizând pregătirea Consiliului European de primăvară, care va avea loc în perioada 24-25 martie.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu participă, vineri, la Helsinki, la summit-ul Partidului Popular European

Băsescu participă, vineri, la Helsinki, la summit-ul Partidului Popular European (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, "şefii de stat şi de guvern din familia Partidului Popular European îşi vor coordona poziţiile cu privire la cele două subiecte majore de pe agenda Consiliului European de primăvară: pachetul global de măsuri pentru asigurarea stabilităţii financiare şi a creşterii economice şi evoluţiile din vecinătatea sudică a Uniunii Europene".

În ceea ce priveşte dimensiunea economică, vor fi discutate, în principal, aspecte legate de evaluarea propunerii comune privind măsurile suplimentare de creştere a competitivităţii Uniunii, elaborată sub coordonarea preşedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy şi a preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, stadiul pachetului legislativ privind guvernarea economică propus de Comisia Europeană şi instituirea mecanismului financiar european de stabilitate, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici