Băsescu: PDL pare să fi abandonat criterii morale, extrem de importante în politică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Hotnews, că PDL pare să fi abandonat criteriile morale, extrem de importante în politică, şi că nu are idee cine ar mai putea să îi mobilizeze pe români la vot.

21 afișări
Imaginea articolului Băsescu: PDL pare să fi abandonat criterii morale, extrem de importante în politică

Băsescu: PDL pare să fi abandonat criterii morale, extrem de importante în politică (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Şeful statului nu a negat existenţa unui fenomen al pesedizării PDL.

"Ai dreptate. PDL-ul pare să fi abandonat criterii morale, extrem de importante în politică. Sper să revină, altfel se condamnă singuri, definitiv şi irevocabil", a declarat Traian Băsescu la Hotnews.

Întrebat cine i-ar putea mobiliza cineva pe cei 60% dintre românii care nu mai merg la vot, preşedintele Băsescu, aflat la cel de-al doilea mandat, a afirmat că el, în orice caz, el nu-i mai poate mobiliza.

"Pentru moment, n-am idei", a conchis el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici