Băsescu, prezent la şedinţa Colegiului Director al PDL

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, miercuri dimineaţă, la şedinţa Colegiului Director al PDL, fiind primit cu aplauze de către democrat-liberali.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu, prezent la şedinţa Colegiului Director al PDL

Băsescu, prezent la şedinţa Colegiului Director al PDL (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Democrat-liberalii s-au reunit, miercuri dimineaţă, în şedinţa Colegiului Director, în cadrul căreia urmează să se facă o ultimă analiză înaintea startului campaniei electorale, la ora 14.00 urmând să se depună la Biroul Electoral Central candidatura lui Traian Băsescu la prezidenţiale.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că s-a stabilit convocarea unui Colegiu Director, miercuri, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 10.00, pentru o ultimă analiză înaintea începerii campaniei electorale. Flutur a precizat că şedinţa Colegiului Director a fost convocată pentru a stabili intrarea în campanie electorală în linie dreaptă, unde vot participa toţi preşedinţii de organizaţii.

Tot miercuri, la ora 14.00, preşedintele Traian Băsescu îşi va depune candidatura la Biroul Electoral Central, PDL strângând până marţi aproximativ două milioane de semnături pentru susţinerea acestuia la prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici