Băsescu: Probabil în una-două săptămâni PDL va analiza soluţii de relansare a guvernării

Preşedintele Traian Băsescu nu a respins, joi seară, la TVR, posibilitatea unei remanieri guvernamentale, refuzând să indice eventualii miniştri vizaţi pentru schimbare, afirmând că "relansarea guvernării" va fi subiectul unei analize interne a noii conduceri a PDL.

118 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Probabil în una-două săptămâni PDL va analiza soluţii de relansare a guvernării

Băsescu: Probabil în una-două săptămâni PDL va analiza soluţii de relansare a guvernării (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu cred că foarte curând noul Birou Permanent Naţional va avea o discuţie internă. De-abia au câteva zile de când au fost aleşi. Probabil săptămâna viitoare, peste două săptămâni vor analiza şi soluţii de relansare a guvernării. Am convingerea că sunt un partid responsabil", a declarat Traian Băsescu.

La întrebarea moderatorului referitoare la posibilii miniştri care ar putea fi schimbaţi din funcţie, şeful statului a afirmat că "legat de guvern" nu mai vrea să vorbească în această emisiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici