Băsescu: Propunerea pe care i-am făcut-o lui Geoană a expirat azi noapte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Craiova, că şansa pe care a avut-o Mircea Geoană de a fi propus pentru funcţia de premier a expirat vineri noapte, "la ora 24.00", candidatului PSD la prezidenţiale rămânându-i, în opinia şefului statului, doar "insatisfacţia unei bătăi în alegeri".

48 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Propunerea pe care i-am făcut-o lui Geoană a expirat azi noapte

Băsescu: Propunerea pe care i-am făcut-o lui Geoană a expirat azi noapte (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă îşi mai menţine propunerea pentru candidatura lui Mircea Geoană pentru funcţia de premier al României, în cazul în care Cabinetul propus de Lucian Croitoru nu va trece de votul Parlamentului, Traian Băsescu a spus: "I-am dat această şansă. A fost valabilă până azi noapte, la 24.00, dacă nu a luat-o, nu o să aibă decât insatisfacţia unei bătăi în alegeri".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la sediul său de campanie, că Mircea Geoană poate fi un prim-ministru, dar să se hotărască acum şi a afirmat, râzând, că astfel îi dă o şansă liderului PSD şi contracandidat al său în cursa pentru Cotroceni, pentru ca acesta să nu se facă de râs.

În replică la afirmaţiile lui Băsescu, Mircea Geoană a declarat că, dacă va avea ocazia, nu-l va propune niciodată premier pe Traian Băsescu.

Întrebat cum apreciază afirmaţia lui Traian Băsescu că l-ar putea propune pentru funcţia de prim-ministru, Geoană a răspuns: "Eu pot să-i spun atât: Nu am să-l pun niciodată pe Traian Băsescu prim-ministru, pentru că aşa-i în tenis. Există o singură formulă la aceste alegeri, şi anume, câştigătorul ia tot".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici