Băsescu: Punctele de vedere ale lui Sebastian Lăzăroiu nu reprezintă mesaje ale şefului statului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la TVR, că analizele politice ale consilierului Sebastian Lăzăroiu sunt punctele acestuia de vedere, nereprezentând mesaje ale şefului statului.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Punctele de vedere ale lui Sebastian Lăzăroiu nu reprezintă mesaje ale şefului statului

Băsescu: Punctele de vedere ale lui Sebastian Lăzăroiu nu reprezintă mesaje ale şefului statului (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Punctele de vedere ale domnului Sebastian Lăzăroiu în ceea ce priveşte analiza politică sunt punctele dânsului de vedere. Ele nu reprezintă mesaje pe care eu le transmit PDL", a declarat Traian Băsescu.

El a mai spus că Sebastian Lăzăroiu are toată libertatea de a-şi face publice analizele.

"Sunt analizele dânsului şi are de la mine libertatea să se manifeste, pentru că nu poţi, când ai consilier sociolog, să-i spui «Da, dar tu vorbeşti numai cu mine». Nu o să stea toată viaţa acolo şi, dacă este invitat, nu are decât să-şi dea cu părerea", a conchis şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici