Băsescu: Reacţia dură "a celor 322" de a doborî Guvernul Boc, demers "nejustificat"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Craiova, că reacţia dură "a celor 322" de a doborî Guvernul Boc, înainte de alegerile prezidenţiale, reprezintă un demers "nejustificat", în condiţiile în care nu este sigur că un nou Executiv va trece de votul Parlamentului.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Reacţia dură "a celor 322" de a doborî Guvernul Boc, demers "nejustificat"

Băsescu: Reacţia dură "a celor 322" de a doborî Guvernul Boc, demers "nejustificat" (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Şeful statului a apreciat că Guvernul Boc a fost demis de Parlament după ce a încercat să stabilească echitatea între categoriile sociale.

"Tentativa Guvernului Boc de a stabili echitate între categoriile sociale şi profesionale s-a lovit de reacţia dură a celor 322, formată din aceleaşi partide,k mai puţin PRM pentru că nu a mai intrat în Parlament, şi care au mers nejustificat pe doborârea Guvernului Boc", a declarat Traian Băsescu.

El susţine că demiterea Guvernului Boc nu are nicio justificare întrucât nu există siguranţa că noul Executiv care va fi propus va trece de votul Parlamentului.

"Nu au nicio justificare ca în preajma campaniei electorale să dărâme un guvern. Ca să pui în loc ce? Un guvern care nu ştii dacă va trece. Cred că acest lucru era de discutat după alegerile prezidenţiale, şi nu în campanie", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici