Băsescu: Să sperăm că reformarea întreprinderilor de stat va avea success în perioada următoare

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la întrevederea cu delegaţia FMI, CE şi BM, că speră că în perioada următoare va avea mai mult success reformarea întreprinderilor de stat, în condiţiile în care nu s-au constatat multe progrese în acest sens.

176 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Să sperăm că reformarea întreprinderilor de stat va avea success în perioada următoare

Băsescu: Să sperăm că reformarea întreprinderilor de stat va avea success în perioada următoare (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Aşa cum am înţeles, nu avem prea multe progrese în reformarea întreprinderilor de stat, dar programul a fost renegociat în ultimele zile. Să sperăm că vom avea succes în perioada următoare. Sperăm şi o să vedem", a spus Băsescu la începutul întâlnirii de la Palatul Cotroceni cu delegaţia FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene.

La întrevederea de la Palatul Cotroceni participă şi ministrul propus pentru portofoliul Finanţelor în Cabinetul Victor Ponta, Florin Georgescu, precum şi secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Gheorghe Ghergina, dar şi reprezentantul României pe lângă FMI, Mihai Tănăsescu şi reprezentantul BNR Adriana Marinescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici