Băsescu: "Se pare că domnul Iohannis a decis că vrea să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016. Şi eu, şi Iliescu şi Constantinescu am făcut câte ceva pentru a ne susţine partidele"

Traian Băsescu a scris, miercuri, pe Facebook, arătând că atât el cât şi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu ”au făcut cîte ceva pentru a a-şi susţine partidele” şi l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că este ”absent şi indiferent” faţă de partidul sau alianţa care l-a susţinut în alegeri.

583 afișări
Imaginea articolului Băsescu: "Se pare că domnul Iohannis a decis că vrea să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016. Şi eu, şi Iliescu şi Constantinescu am făcut câte ceva pentru a ne susţine partidele"

Traian Băsescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Postarea fostului preşedinte este intitulată ”Preşedintele absent”.

”Nu a existat preşedinte atît de absent şi indiferent faţă de partidul sau alianţa care l-a susţinut în alegeri, precum domnul Iohannis. Fie că vorbim de domnii Iliescu şi Constantinescu, fie că ne referim la mine, toţi am făcut cîte ceva pentru a ne susţine partidele”, susţine Băsescu.

Traian Băsescu continuă: ”Se pare că domnul Iohannis a decis că vrea să guverneze cu PSD-ul lui Ponta şi după 2016, făcându-se a nu observa umilinţele la care îl supune domnul Ponta. O fi bine ?”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici