Băsescu: Umblu mult în ţară ca să-mi dau seama dacă mai pot candida o dată

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR1, că unul dintre motivele deplasărilor mai frecvente prin ţară din ultima perioadă este acela de a-şi da seama dacă mai poate candida încă o dată la funcţia de şef al statului, el susţinând că nu a luat încă o hotărâre.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Umblu mult în ţară ca să-mi dau seama dacă mai pot candida o dată

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, participă la ceremonia de ridicare a Episcopiei Romanului la rang de Arhiepiscopie, pe 12 septembrie (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

"Unul dintre motivele pentru care umblu mult în ţară în ultimul timp, dincolo de obiceiul pe care l-am avut de a fi printre oameni, este să-mi dau seama dacă mai pot candida o dată. Deocamdată nu am nicio certitudine", a afirmat Băsescu.

"Hotărârea nu e luată", a adăugat el.

Traian Băsescu a mai spus că atunci când va finaliza analiza va face publică o decizie.

Amintindu-i-se de o declaraţie a sa anterioară potrivit căreia ar putea să nu mai candideze în cazul unui derapaj economic, Băsescu a spus: "Deocamdată nu am intrat în acel derapaj care ...".

Şeful statului a menţionat că au început unele uşoare creşteri în economie şi că în trimestrul al treilea al anului "se va recupera parte din minusul de creştere economică, fără a trece pe creştere pozitivă însă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici