Becali: Cei din PDL care au zis că PNG să nu fie în Mişcarea Populară nu au făcut nimic în viaţă

Preşedintele PNG George Becali a declarat, sâmbătă, că membrii PDL care au spus că PNG şi PP-DD n-ar trebui să fie parte dintr-o viitoare mişcare populară "sunt oameni care nu au făcut nimic nici în viaţă, nici în politică".

486 afișări
Imaginea articolului Becali: Cei din PDL care au zis că PNG să nu fie în Mişcarea Populară nu au făcut nimic în viaţă

Becali: Cei din PDL care au zis că PNG să nu fie în Mişcarea Populară nu au făcut nimic în viaţă (Imagine:Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Preşedintele Traian Băsescu şi oamenii capabili din PDL, care cunosc politică, îşi dau seama că nu au nevoie de un om care citeşte două cărţi şi pe care nu-l ascultă nimeni de fapt, la televizor, când spune el ce a învăţat în cărţile alea şi care nu are nimic în buzunar - şi mă refer aici nu la bani, ci la acel capital politic- şi care nu aduce voturi, şi care nu foloseşte mişcării politice. Oamenii care cunosc politică îşi dau seama că au nevoie de oameni care aduc voturi, care au voce ascultată de către populaţie. Şi să fii fraier să nu-l atragi pe Becali, care la ora asta are un 5-6% fără să mă chinui prea mult", a comentat Becali.

El i-a criticat dur în acest context pe fostul ministru Toader Paleologu şi pe europarlamentarul Cristian Preda.

"Nu ştiu dacă poate vreodată nici ăla care vorbeşte cu «r», care a fost ministru la Cultură, cum îl cheamă ... Paleologu. Nici Paleologu, nici Cristian Preda nu pot face într-o luptă nici cât negru sub unghia mea. Asta nu cred că nu ştie un animal politic între ghilimele care se numeşte preşedintele Traian Băsescu. Ce nevoie să ai de Paleologu? Ar trebui să-i spună «Măi tată, du-te citeşte două, trei cărţi, vino la televizor şi rârâieşte-te cât vrei tu»", a comentat europarlamentarul.

Pe de altă parte, Becali a spus că personal nu este interesat să candideze la alegerile legislative, spunând că doreşte să rămână în continuare europarlamentar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici