Berceanu: Antonescu nu ştie să conducă o maşină, cum ar putea să conducă România?

Vicepreşedintele PDL Radu Berceanu a afirmat, sâmbătă, la un miting electoral la Ploieşti, că nu ştie cum îşi poate închipui cineva că liberalul Crin Antonescu ar putea conduce România în condiţiile în care acesta nu are carnet de şofer şi nu ştie să conducă un autoturism.

62 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Antonescu nu ştie să conducă o maşină, cum ar putea să conducă România?

Berceanu: Antonescu nu ştie să conducă o maşină, cum ar putea să conducă România? (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Eu nu ştiu cum îşi închipuie unii că ar putea să fie preşedinte Crin Antonescu. Crin Antonescu nu are carnet de conducere, nu ştie să conducă maşina. Cum să conduci România dacă nu ştii să conduci un autoturism? Cum vă închipuiţi dumneavoastră? V-am dat numai un exemplu, nu intru în amănunte", a spus Berceanu în faţa celor peste 3 000 de simpatizanţi ai PDL prezenţi la lansarea campaniei electorale la Ploieşti.

La rândul său, ministrul interimar al Telecomunicaţiilor Gabriel Sandu, care a luat cuvântul imediat după discursul lui Berceanu, a glumit cu cei prezenţi la miting întrebându-i dacă ştiu de ce Berceanu a făcut parte din atât de multe guverne după 1989.

"Are (Radu Berceanu - n.r.) carnet de conducere avioane", a spus rânzând Gabriel Sandu.

La acţiunea de lansare a campaniei electorale a PDL Prahova, organizată, sâmbătă, la Sala Sporturilor din Ploieşti, au participat Emil Boc, Adriean Videanu, Roberta Anastase, Radu Berceanu, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu în această campanie electorală, Sever Voinescu, precum şi toţi parlamentarii de Prahova ai PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici