Berceanu: Mă consider "o piesă grea", probabil că noii miniştri vor fi piese şi mai grele

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat vineri că de multe ori s-a cerut în partid o remaniere profundă, care să conţină şi "piese grele" şi că, prin urmare, se consideră "o piesă grea", exprimându-şi speranţa că nu se va cere şi schimbarea "pieselor şi mai grele", care speră că vor fi noii miniştri.

21 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Mă consider "o piesă grea", probabil că noii miniştri vor fi piese şi mai grele

Berceanu: Mă consider "o piesă grea", probabil că noii miniştri vor fi piese şi mai grele (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat, într-o conferinţă de presă la sediul PDL Dolj, dacă anumiţi reprezentanţi ai PDL au solicitat expres ca între miniştrii remaniaţi ai Cabinetului Boc să se regăsească el şi Adriean Videanu, fostul ministru al Transporturilor a răspuns: "Ceea ce s-a spus e adevărat, de mai multe ori s-a cerut varianta unei remanieri mai profunde şi care să conţină, aici recunosc că am şi eu anumite probleme de a înţelege foarte exact, piese grele. Drept urmare, mă consider o piesă grea. Din punctul acesta de vedere nu am nicio problemă".

Liderul PDL Dolj a apreciat că miniştrii care au fost numiţi în locul celor remaniaţi, "probabil", reprezintă "piese mai grele" decât cei schimbaţi.

"Probabil că cei care au venit sunt piese şi mai grele sau sunt piese uşoare. Aici nu vreau să fac eu referire, dar o să se vadă pe parcurs. Eu sper să fie toţi piese mai grele decât noi, care am fost piese grele, prin ceea ce o să facă", a mai spus Berceanu.

El a mai declarat că speră ca PDL, după o anumită perioadă, să nu considere că "piesele foarte grele" trebuie să plece din Guvern.

"Dacă or să facă, este foarte bine, pentru că vor fi şi ei piese grele sau foarte grele. Sper că partidul, după un timp, să nu vină să spună că sunt nişte piese foarte grele pe aici, care trebuie să plece, ca să vină alte piese uşoare care să devină piese grele în timp. Nu cred că e chiar foarte normal aşa", a afirmat Radu Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici