Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre domna Udrea

Liderul PDL Radu Berceanu a declarat duminică la Târgovişte, după ce Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea pentru şefia partidului, că nu a făcut afirmaţii despre Elena Udrea, precizând că îi plac blondele din PDL.

504 afișări
Imaginea articolului Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre domna Udrea

Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre domna Udrea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a spus că democrat-liberalii sunt cei care vor decide cine îi va conduce după 14 mai.

"Noi nu am făcut altceva decât să ne prezentăm moţiunea, să ne prezentăm ideile, dumnealor vor decide, cred că fiecare are conştiinţa şi libertatea şi maturitatea să gândească care e cea mai bună soluţie şi se va decide şi vor vota pe 14 la Congres, nu acuma. (...) N-am făcut nicio declaraţie despre domna Udrea, absolut niciuna. Ia uitaţi câte blonde sunt" a declarat Radu Berceanu, arătând cu mana spre sala unde a avut loc întâlnirea.

Întrebat de către jurnalişti dacă îi plac blondele din PDL, Radu Berceanu a declarat: "Da, cum să nu".

Întrebat cum comentează faptul că Elena Udrea şi-a exprimat în mai multe rânduri susţinerea pentru Emil Boc, Berceanu a precizat: "Părerea dumneaei, nu comentez".

Radu Berceanu a comentat şi declaraţiile lui Emil Boc, care a afirmat, tot la Târgovişte, că are susţinerea a 33 de preşedinţi de filiale liberal-democrate: "Are semnătura. Între semnătură şi susţinere, chiar dacă încep amândouă cu «S», câteodată sunt diferente. Pentru că iniţial pe lista lui Vasile Blaga au semnat, cred, că vreo 35 care după aia şi-au luat semnătura de acolo şi au pus-o în partea ailaltă, uitând. Unul de aici de la dumneavoastră are semnătura în ambele părţi", a mai precizat Berceanu.

Întrebat de către jurnalişti dacă există o ruptură în PDL în acest moment, Radu Berceanu a răspuns "Niciodată...niciodată!".

Radu Berceanu a fost prezent duminică la Târgovişte la întâlnirea candidatului Vasile Blaga la şefia partidului cu membrii colegiului director al PDL Dâmboviţa, întâlnire la care au mai fost prezenţi Cristian Boureanu, Radu F. Alexandru, Sorin Frunzăverde şi preşedintele organizaţiei democrat liberale din Dâmboviţa, Florin Popescu.

Berceanu a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că unii miniştri vor să facă 10.000 de kilometri de drumuri judeţene, dar că nu fac deosebirea între bitum şi asfalt.

El a mai spus că în 2002, când PDL trecea prin perioade grele, "unele blonde erau cu Bittner şi Petrache".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici