Berceanu: UDMR a jucat un joc dublu, ar putea să cadă între scaune

Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat, marţi, după adoptarea moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, că UDMR a jucat un joc dublu în această perioadă şi că, din această cauză, Uniunea "ar putea să cadă între scaune", dar a arătat că toate variantele de alianţă pentru guvernare sunt posibile.

16 afișări
Imaginea articolului Berceanu: UDMR a jucat un joc dublu, ar putea să cadă între scaune

Berceanu: UDMR a jucat un joc dublu, ar putea să cadă între scaune (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"UDMR a jucat un joc dublu, cel puţin în ultima perioadă, pentru că le convine să fie, în viitor, parteneri şi cu unul şi cu altul. Probabil că, jucând la două capete, ar putea să cadă între scaune şi să nu fie partener nici cu unii nici cu alţii", a afirmat Berceanu.

El a spus, însă, răspunzând la întrebarea dacă PDL nu va mai fi partener cu UDMR: "Niciodată să nu spui niciodată în politică".

"Sunt patru partide şi, oricum ar fi, din aceste patru trebuie să se facă o alianţă pentru guvernarea ţării, pentru că ţara trebuie guvernată. Toate variantele sunt posibile. Mai toţi am fost cu mai toţi şi toţi am văzut cum este să fim cu ceilalţi şi toţi avem nemulţumiri în legătură cu ceilalţi. Dar, unii vor trebui să treacă peste nemulţumiri mai vechi să să formeze o alianţă pentru că România trebuie guvernată", a mai arătat Berceanu.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR a fost adoptată, marţi, astfel că, potrivit Constituţiei, Guvernul Boc se consideră demis, fiind prima dată în perioada postrevoluţionară când o astfel de moţiune trece în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici