Birchall face ordine printre oamenii lui Toader: E un lucru de normalitate

Ministrul interimar al Justiţiei a spus luni, cu privire la decăderea din atribuiţii a doi secretari de stat preluaţi de la Tudorel Toader că este un ”lucru de normalitate” având în vedere că răspunderea pentru decizii şi cheltuieli îi aparţine.

2854 afișări
Imaginea articolului Birchall face ordine printre oamenii lui Toader: E un lucru de normalitate

Birchall schimbă oamenii lui Toader: E un lucru de normalitate

”În legătură cu acest aspect, este o decizie pe care eu am luat-o exact în momentul în care am preluat interimatul şi am preluat toate atribuţiile pe care eu le-am considerat necesare. Nu am făcut nimic altceva decât ce am făcut şi în februarie 2017 şi e un lucru de normalitate, având în vedere că eu răspund şi este absolut normal să ştiu pe ce se cheltuiesc banii, cum se cheltuiesc, cine semnează, pentru ce semnează, ce se avizează, ce nu se avizează, deci sunt lucruri absolut normale legate de buna desfăşurare a activităţii curente. Deci, absolut toate speculaţiile care au existat în ultima perioadă legate de acest aspect sper să fie clarificate”, a spus luni ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall cu privire la lăsarea fără atribuţii a doi secretari de stat preluaţi din mandatul fostului ministru Tudorel Toader.

Site-ul Ministerului Justiţiei arată că doi dintre secretarii de stat preluaţi de la Tudorel Toader, Nicolae Liviu Popa şi Sebastian Costea, deşi îşi menţin funcţiile de secretari de stat, au rămas fără atribuţii. Acestea au fost preluate de ministrul Birchall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici