Blaga: Antonescu va culege ce a semănat împreună cu Ponta. Îl vor schimba de la şefia Senatului

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi seară, comentând decizia PNL privind ieşirea de la guvernare, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, "va culege ce a semănat împreună cu Victor Ponta", liberalul urmând să fie înlocuit de la şefia Senatului.

739 afișări
Imaginea articolului Blaga: Antonescu va culege ce a semănat împreună cu Ponta. Îl vor schimba de la şefia Senatului

Blaga: Antonescu va culege ce a semănat împreună cu Ponta, îl vor schimba de la şefia Senatului

"Va culege ce a semănat, Crin Antonescu, împreună cu Victor Ponta", a spus Blaga la Realitatea TV.

El a amintit că Ponta şi Antonescu au convocat, în 2012, şedinţe ale Birourilor Permanente ale Camerelor Parlamentului în care au propus şi au susţinut înlocuirea preşedinţilor de la acea dată ai celor două foruri.

Blaga a spus că judecătorii CC au fost de acord, la acea dată, cu decizia votată de parlamentari, iar preşedinţii Camerelor au fost înlocuiţi.

"Îl vor schimba de la şefia Senatului", a spus Blaga, referindu-se la Crin Antonescu.

Liderii PNL au adoptat, marţi seară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare.

Rezoluţia prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

De asemenea, în rezoluţie se constantă, potrivit surselor, încetarea existenţei USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici