Blaga: Aş păcătui să spun că s-au făcut presiuni de la Cotroceni la adresa candidaturii mele

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, la Galaţi, că nu s-au făcut presiuni de la Cotroceni la adresa candidaturii sau moţiunii sale pentru şefia PDL, existând doar colegi care au făcut sugestii.

23 afișări
Imaginea articolului Blaga: Aş păcătui să spun că s-au făcut presiuni de la Cotroceni la adresa candidaturii mele

Blaga: Aş păcătui să spun că s-au făcut presiuni de la Cotroceni la adresa candidaturii mele (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Aflat vineri la PDL Galaţi, unde a prezentat moţiunea "O Românie Dreaptă, o Românie Europeană", programul cu care încearcă să obţină funcţia de preşedinte al PDL, Blaga a declarat că nu au existat presiuni de la Cotroceni legate de candidatura sa la şefia PDL. Acesta a ţinut însă să precizeze că au existat sugestii ale unor colegi din partid ca această moţiune să nu fie depusă.

"Aş păcătui să spun că vreodată s-au făcut presiuni asupra mea de la Cotroceni sau de altundeva, să nu candidez, să nu depun moţiunea, deşi am avut astfel de sugestii. Dar au fost sugestii din partea unor colegi, sau au fost puncte de vedere că până la urmă nu o să depunem. Sunt însă convins că dacă nu o depuneam eu, ar fi depus-o altcineva", a declarat Vasile Blaga.

Blaga a menţionat că nu candidează de dragul unui joc democratic în înteriorul PDL şi că atât el cât şi echipa care îl susţine doresc să câştige conducerea partidului, precizând că dacă lucrurile s-ar fi îndreptat în PDL, nu ar mai fi candidat.

"Sorin (n.r. Frunzăverde) era şi el hotărât, şi până la urmă este o moţiune comună a noastră. Primul care a anunţat o astfel de intenţie a fost chiar el. Iar dacă lucrurile s-ar fi îndreptat, nici eu nu aş fi depus moţiunea, însă din punctul nostru de vedere este absolut obligatorie în acest moment. Nu neapărat doar pentru un joc democratic. Nu îmi bat joc de mine, nici de colegii care mă susţin şi nici de partid", a mai susţinut Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici