Blaga: Cu UDMR este destul de dificil de negociat. În opoziţie colaborăm punctual

Liderul PDL, Vasile Blaga, susţine că "este destul de dificil de negociat" cu UDMR, dar că în momentul în care Uniunea şi-a asumat programul de guvernare alături de PDL lucrurile au mers foarte bine, menţionând însă că în opoziţie această colaborare este una punctuală, "dar nu mai mult decât atât".

166 afișări
Imaginea articolului Blaga: Cu UDMR este destul de dificil de negociat. În opoziţie colaborăm punctual

Blaga: Cu UDMR este destul de dificil de negociat. În opoziţie colaborăm punctual

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, unde şi-a prezentat moţiunea "România Dreaptă. PDL - Politică dincolo de lozinci", că în timpul guvernării PDL a avut o colaborare bună cu UDMR.

"În permanenţă am avut o colaborare bună în guvernare cu UDMR. Guvernul Ungureanu nu a căzut din cauza lor, au votat toţi pentru Guvern", a spus Blaga.

Liderul PDL a subliniat că "este destul de dificil" de negociat cu UDMR, dar în momentul în care au colaborat la guvernare, pe care şi-a asumat şi formaţiunea maghiară, "lucrurile au mers foarte bine".

"Cu UDMR este destul de dificil de negociat, dar în momentul în care ai un program de guvernare pe care şi-l asumă şi ei, lucrurile au mers foarte bine. În opoziţie punctual colaborăm, dar nu mai mult decât atât, şi deocamdată asta este şi dorinţa domniilor lor", a precizat Vasile Blaga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici