Blaga: Dacă USL va face Guvernul, l-aş refuza pe Ponta premier. Dacă vine a doua oară, asta-i viaţa

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat vineri, referindu-se la ipoteza în care USL va forma Guvernul după alegeri, că el l-ar refuza pe Victor Ponta pentru postul de premier, dar a spus că, dacă USL l-ar nominaliza şi a doua oară pe Ponta, atunci "asta-i viaţa".

309 afișări
Imaginea articolului Blaga: Dacă USL va face Guvernul, l-aş refuza pe Ponta premier. Dacă vine a doua oară, asta-i viaţa

Vasile Blaga (imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat într-o emsiune la B1 TV ce crede că se va întâmpla în ipoteza în care USL va forma Guvernul şi va insista ca Victor Ponta să fie premier, Vasile Blaga a răspuns: "Nu ştiu cum va proceda preşedintele. Eu l-aş refuza. Eu, Vasile Blaga, l-aş refuza. Sigur că a doua oară dacă ar veni tot cu el, până la urmă asta-i viaţa, va fi... Dar aş spune încă o dată poporului român «Uitaţi pe cine veţi avea prim-ministru»".

Vasile Blaga a mai spus că ARD poate avea pretenţii de a participa la guvernare doar dacă obţine peste 25% la alegerile de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici