Video Blaga, despre alianţa cu PNL: Va fi fuziune prin comasare. Se merge pe principiul egalităţii - VIDEO

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că alianţa cu PNL va fi o fuziune prin comasare, nu prin absorbţie, menţionând că în urma fuziunii principiul va fi ca un partid să aibă Preşedinţia, iar celălalt, premierul.

625 afișări

Vasile Blaga a confirmat faptul că, în urma fuziunii PNL şi PSD, principiul va fi ca un partid să aibă Preşedinţia, iar celălalt, premierul, dar a menţionat că nu s-au finalizat negocierile.

"Va fi o fuziune prin comasare, nu prin absorbţie între cele două partide, adică se merge pe principiul egalităţii. Nu fuzionează prin absorbţie PDL-ul cu PNL-ul, că nu intrăm noi în PNL să ocupăm funcţiile din acest partid şi nu intră nici PNL-ul în PDL", a explicat Vasile Blaga la Gândul Live.

El a mai declarat că luni se vor desemna comisiile de negociere, deocamdată fiind doar cea politică. "Vom lucra milităreşte, nemţeşte, zi de zi pentru a face ca lucrurile să meargă liniar, pentru că dorim o fuziune în teritoriu, de jos în sus, nu impusă", a mai spus Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici