Blaga, despre eşecul lui Prigoană: E nevoie de o analiză, să vedem ce facem la Sectorul 4

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, după eşecul scrutinului din Colegiul 1 al Capitalei, că este nevoie de o analiză pentru pregătirea alegerilor din Sectorul 4, el arătând că organizaţia de sector trebuie să vină cu un candidat în acest colegiu.

36 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre eşecul lui Prigoană: E nevoie de o analiză, să vedem ce facem la Sectorul 4

Blaga, despre eşecul lui Prigoană: E nevoie de o analiză, să vedem ce facem la Sectorul 4 (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost un scor bun pe care l-a obţinut, sigur, se putea şi mai bine, eu îl felicit că a avut curaj să candideze, îl felicit şi pe cel care a câştigat, este absolut normal după ce s-au pronunţat alegătorii şi asta este situaţia", a spus Blaga despre înfrângerea lui Honorius Prigoană în Sectorul 1 al Capitalei.

Vasile Blaga a spus că acest rezultat necesită o analiză a situaţiei create la Sectorul 1, pentru a şti foarte clar ce este de făcut la Sectorul 4, unde urmează să fie organizate alegeri în perioada următoare, menţionând că este important ca organizaţia de sector să vină cu o soluţie privind candidatul.

Întrebat dacă celălalt candidat desemnat iniţial de organizaţia Sector 1, Virgil Tudorache, ar fi avut mai multe şanse, Blaga a răspuns: "Nu pot eu să mă pronunţ. Acum, mulţi eroi după război. Nu vedeţi ce se întâmplă la PSD, în continuare sunt cu flăcări? De care? Tot violet au rămas, nu?".

La rândul său, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a spus despre rezultatul din Colegiul 1 că este o competiţie şi au fost mai multe partide împotriva candidatului PDL.

"Sigur că o analiză trebuie făcută. Poate se putea mai mult", a mai spus el.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat: "Pentru Honorius cred că este o lecţie din care trebuie să înveţe foarte mult".

Despre scorul slab obţinut de acesta, Anastase a spus că este vorba de o campanie pe o perioadă scurtă de timp în care a contat foarte mult şi reţeaua şi influenţa pe care o poţi avea, timpul pentru a convinge un electorat.

"Se pare că mesajul lui nu a reuşit să convingă. Eu sunt convinsă că dintre cei doi a fost cel mai bun candidat, dar probabil că PDL ar fi avut şi alte resurse, adică sunt convinsă de asta", a mai spus ea.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a avut un comentariu scurt legat de rezultatul de la Sectorul 1: "Ai câştigat, continuă, eşti învins, continuă!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici