Blaga, după ce Udrea a spus că dreapta nu se unifică pentru că sunt frustrări: Poate o fi frustrată

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, marţi, despre faptul că Elena Udrea a postat pe Facebook că nu vede o alianţă de dreapta înainte de prezidenţiale pentru că eixstă orgolii şi fustrări, el răspunzând că "poate" Udrea o fi "fustrată".

189 afișări
Imaginea articolului Blaga, după ce Udrea a spus că dreapta nu se unifică pentru că sunt frustrări: Poate o fi frustrată

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Poate o fi fustrată, nu ştiu", a fost singurul comentariu a lui Vasile Blaga.

Elena Udrea susţine, într-o postare pe Facebook, că partidele de centru-dreapta nu se vor uni, deoarece "sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor şi prea slabe caracterele", ea susţinând că se va putea face doar o înţelegere punctuală pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

Ea mai susţine că "incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublată de frustrările şi parti pris-urile jurnaliştilor şi analiştilor de dreapta, care fac exact ce critică la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi şi în jurul cui vrem noi".

Udrea a completat postarea de pe Facebook în care susţine că partidele de centru-dreapta nu se vor uni, ea scriind la începutul textului că PMP acceptă orice iniţiativă de unificare indiferent din partea cui vine şi va susţine orice candidat care poate să învingă candidatul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici