Blaga: E mai bine că Ştefan s-a înscris în FMP decât să stea în PDL şi să-l boicoteze

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referitor la trecerea lui Gheorghe Ştefan la Fundaţia Mişcarea Populară, că "este mult mai bine că a procedat aşa decât să stea în interiorul partidului, sa-l saboteze şi pe urmă să aibă pretenţii faţă de performanţele" formaţiunii.

205 afișări
Imaginea articolului Blaga: E mai bine că Ştefan s-a înscris în FMP decât să stea în PDL şi să-l boicoteze

Primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Blaga a arătat că la organizaţia PDL Neamţ va fi numită o altă conducere, lucru care se va discuta în BPN al PDL.

"Eu cred că, până la urmă, chiar dacă mai târziu, este mult mai bine că a procedat aşa decât să stea în interiorul partidului, să-l sabotezi şi pe urmă să ai şi pretenţii faţă de performanţele partidului. Vom avea o altă conducere acolo, asta este clar şi discutăm astăzi", a precizat Blaga, răspunzând unei întrebări.

Întrebat despre faptul că Elena Udrea spune că vor veni mulţi primari de la PDL la PMP Vasile Blaga a spus: "N-o băgaţi în seamă!".

Primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan a anunţat, sâmbătă, că s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, conform unui comunicat al Partidului Mişcarea Populară (PMP), remis agenţiei MEDIAFAX.

"Mişcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susţinător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reuşit să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună", a spus primarul Ştefan, citat în comunicat.

În comunicat se suţine că "primarul Ştefan a precizat că nu are ambiţii politice neîmplinite, sau dorinţe pentru funcţii de orice fel, ci îşi doreşte să lase ceva în urmă şi să sprijine tineri care să ducă proiectele importante mai departe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici