Blaga: Elena Udrea trebuia să aştepte Colegiul Director. Nu am în intenţie să preiau interimar organizaţia

Şeful campaniei PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, despre demisia Elenei Udrea de la şefia organizaţiei PDL Bucureşti, că aceasta trebuia să aştepte şedinţa Colegiului Director şi a apreciat că nu are în intenţie să preia interimar şefia filialei.

587 afișări
Imaginea articolului Blaga: Elena Udrea trebuia să aştepte Colegiul Director. Nu am în intenţie să preiau interimar organizaţia

Blaga: Elena Udrea trebuia să aştepte Colegiul Director. Nu am în intenţie să preiau interimar organizaţia (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu am avut în partid o astfel de discuţie şi nici nu am o astfel de intenţie. O să discutăm toate la timpul lor, în primul Colegiu Director care cred că va avea loc săptămâna asta", a spus Blaga despre demisia Elenei Udrea şi despre posibilitatea de a prelua interimar şefia PDL Bucureşti.

El a arătat că a aflat despre demisie de la ziarişti, când a ieşit din şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului.

"Nu vreau să o comentez, e la cald şi nu vreau acum", a adăugat Blaga.

Întrebat dacă vor urma şi alte demisii în partid, Blaga a spus: "Eu cred că înainte de toate este nevoie de o discuţie în Colegiul Director şi cred că şi doamna Udrea, dacă şi-a dat demisia, trebuia să aştepte Colegiul Director".

Vasile Blaga a mai afirmat că, potrivit Statutului, Colegiul Director poate fi convocat doar prin decizie de preşedinte, iar Emil Boc a afirmat luni seară că îl va convoca, dar nu ştie încă data exactă când va fi stabilită şedinţa.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici