Blaga: Ideea lui Voiculescu privind trecerea unor angajaţi MApN la Fisc este ţicnită. Ce pregătire are Armata?

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a declarat, marţi, că propunerea preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, ca angajaţi ai MApN să fie transferaţi la Fisc pentru a combate evaziunea fiscală, este o "idee ţicnită".

671 afișări
Imaginea articolului Blaga: Ideea lui Voiculescu privind trecerea unor angajaţi MApN la Fisc este ţicnită. Ce pregătire are Armata?

Blaga: Ideea lui Voiculescu privind trecerea unor angajaţi MApN la Fisc este ţicnită. Ce pregătire are Armata? (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o idee ţicnită, scuzaţi-mi formularea, nu găsesc un termen mai potrivit la ora aceasta. Cum adică «de la Armată»? Ce pregătire are Armata? Trebuie să ia cu asalt până la urmă societăţile comerciale, cetăţenii să plătească taxe şi impozite? Cetăţenii nu pot plăti taxe şi impozite, taxele locale, de exemplu, pentru că lucrurile nu sunt clare. Încercaţi să le plătiţi, nu aveţi unde. Nimeni nu o să vă ia banii că nu ştie după ce lege.... ce lege să fie aplicată. În rest este o idee, ca aproape toate ale actualei guvernări", a spus Blaga, întrebat ce părere are despre propunerea celor de la USL ca oameni de la MApN să fie transferaţi la Fisc pentru a combate evaziunea fiscală.

Blaga a adăugat că de la 1 ianuarie până acum s-au întâmplat multe lucruri în sănătate şi în învăţământ care demonstrează că USL, de fapt, nu guverna.

"Ministrul Învăţământului spune că merge cu actuala lege mai departe, domnul Ponta îl ceartă, nu. Clasa pregătitoare o să vedem... O ducem înapoi la grădiniţă, dar după ce vom face o analiză să vedem dacă suportă infrastructura, adică dacă au locuri în grădiniţe ş.a.m.d. Copilării. Nu guvernează. Nu au guvernat nici până la alegeri şi văd că nu guvernează nici în continuare", a spus Blaga.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat luni, că în şedinţa USL la care a participat s-a discutat ideea detaşării de personal militar la Ministerul de Finanţe pentru implicarea în combaterea evaziunii fiscale, el invocând numărul insuficient de oameni care să controleze evazioniştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici