Blaga îi răspunde lui Băsescu: PDL a salvat democraţia în România în vara 2012 şi pe domnia sa

Liderul PDL, Vasile Blaga, răspunde criticilor preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa şi a partidului: "Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa".

968 afișări
Imaginea articolului Blaga îi răspunde lui Băsescu: PDL a salvat democraţia în România în vara 2012 şi pe domnia sa

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (...) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa", a spus Vasile Blaga.

El a amintit că la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scenă nu urca niciodată Elena Udrea, care probabil nici nu se afla în oraşele respective la acel moment.

Blaga a amintit că el urca primul pe scenă.

"PDL de acum e PDL din vară care a apărat statul de drept şi pe domnul preşedinte", a subliniat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici