Blaga, întrebat dacă i-a luat apărarea lui Udrea: E nepermis să jigneşti colegi pe care îi aplaudai

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, luni, dacă în şedinţa PDL i-a luat apărarea Elenei Udrea, el răspunzând că "este un pic nepermis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri, mai ales când e vorba, totuşi, de o doamnă".

329 afișări
Imaginea articolului Blaga, întrebat dacă i-a luat apărarea lui Udrea: E nepermis să jigneşti colegi pe care îi aplaudai

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik / MediafaxFoto)

"Eu nu am discutat niciodată public şi nu am relatat public discuţii din interiorul partidul în cei 22 de ani şi nu o să fac nici acum. Totuşi, un lucru o să spun: este un pic nepermis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri, mai ales când e vorba, totuşi, de o doamnă", a spus Blaga.

Chestionat dacă în şedinţa de duminică a Colegiului Director a făcut-o mincinoasă pe Monica Macovei, el a evitat să dea un răspuns, arătând, totuşi, că discuţiile din interior pot fi "mai aspre" uneori.

"Tocmai v-am răspuns la întrebare. Niciodată nu am comentat discuţiile din interior. Ele pot să fie şi mai aspre uneori, dar important este ca, după ce deciziile au fost luate, ele să fie respectate de forul respectiv, deocamdată de Colegiul Director şi o să vedem mâine ce va decide Consiliul Naţional de Coordonare", a răspuns Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici