Blaga: L-am anunţat pe Hrebenciuc de rezultat

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică noapte, că l-a anunţat pe coordonatorul campaniei electorale a PSD, Viorel Hrebenciuc, de rezultatul numărătorii paralele a democrat-liberalilor privind voturilor exprimate în turul II al alegerilor.

20 afișări
Imaginea articolului Blaga: L-am anunţat pe Hrebenciuc de rezultat

Blaga: L-am anunţat pe Hrebenciuc de rezultat (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"L-am anunţat pe Hrebenciuc acum o oră. Viorel ştie de o oră. El e cu pixul", a spus Blaga.

Liderul PDL Adriean Videanu a anunţat, duminică noapte, că, potrivit numărătorii paralele a voturilor din turul II făcute de PDL, preşedintele Băsescu ar câştiga un nou mandat, cu 50,14 la sută din voturi, când mai rămăseseră de centralizat rezultatele din 96 de secţii de votare din diaspora.

Conform datelor prezentate de Videanu, Băsescu a primit 5.219.562 din cele 10.409.770 de voturi valabil exprimate în turul II al prezidenţialelor, în timp ce Geoană a primit restul de 5.190.208 de voturi. Astfel, conform numărătorii paralele a PDL prezentate de Videanu, preşedintele conduce în cursa electorală, având un avans de 29.354 de voturi, reprezentând 0,28 la sută din total.

Traian Băsescu a declarat, duminică noapte, înainte de a pleca de la sediul PDL, unde s-a făcut numărătoarea paralelă a voturilor de la turul II al alegerilor prezidenţiale: "E un fleac, i-am ciuruit!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici