Video Blaga: Mulţumesc militanţilor care au crezut în acest partid, lovit şi din interior şi din afară

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, după închiderea scrutinului la euroalegeri, că doreşte să mulţumească în primul rând militanţilor care au crezut în acest partid "lovit şi din interior şi din afară", care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi.

534 afișări

Vasile Blaga a ţinut să le mulţumească militanţilor partidului, care au crezut în acest partisd "lovit şi din interior şi din afară", care a dus în aceste luni bătălia pe mai multe fronturi.

"Îi rog să aibă răbdare, să rămână în secţiile de votare, pentru a termina cît mai repede numărătoarea paralelă", a spus Blaga, precizând că declaraţii se vor face după finalizarea numărătorii paralele.

Potrivit exit-poll-urilor, PDL a s-a clasat pe locul 3 la euroalegeri, cu scoruri între 10% şi 12%.

Blaga, despre unificarea dreptei: Să ştim cum stăm, unii cântau seara "Mihaela, dragostea mea"

Vasile Blaga a declarat, duminică, întrebat dacă vor fi discuţii despre unificarea dreptei, că deocamdată trebuie să se ştie exact cum stă fiecare partid, pentru că "mulţi se bucură înainte de vreme" şi că "în 2009 unii cântau «Mihaela, dragostea mea» la ora aceasta", iar dimineaţa a fost altfel.

Blaga a fost întrebat dacă vor urma discuţii privind unificarea dreptei. "Sigur că o să avem, dar să avem răbdare deocamdată în seara asta şi să ştim exact cum stăm fiecare partid pentru că mulţi se bucură înainte de vreme. În 2009 unii cântau «Mihaela dragostea mea» pe la ora aceasta, dimineaţă a fost altfel", a precizat Blaga.

Blaga a mulţumit, în numele PDL, românilor care şi-au făcut timp şi au mers la vot şi celor care au votat lista PDL pentru europarlamentare.

Blaga a venit la conferinaţa de presă însoţit de scretarul general al partidului Gheorghe Flutur dar şi de europarlamentarii Theodor Stolojan, Monica Macovei şi prim vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

Deputatul Elena Udrea a declarat că PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut în campanie şi este formaţiunea căreia i se datorează prezenţa mai mare la urne şi a făcut apel pentru unirea opoziţiei pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici